[mkd_icon_with_text icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-smartphone” icon_position=”left” icon_type=”normal” icon_size=”mkd-icon-tiny” icon_animation=”” icon_margin=”11px 0 0 0″ title=”+34 93 303 67 24″ title_tag=”h6″ title_text_transform=”none” title_text_font_weight=”600″ alignment=”” custom_icon_size=”34″ icon_color=”#e7077b” icon_hover_color=”#e7077b” text=”clinica@mydentiss.es” text_color=”#b7b7b7″ text_left_padding=”43″]

[mkd_icon_with_text icon_pack=”linear_icons” linear_icon=”lnr-map-marker” icon_position=”left” icon_type=”normal” icon_size=”mkd-icon-tiny” icon_animation=”” icon_margin=”11px 0 0 0″ title=”Av. Diagonal, 162″ title_tag=”h6″ title_text_transform=”none” title_text_font_weight=”600″ alignment=”” custom_icon_size=”34″ icon_color=”#e7077b” icon_hover_color=”##e7077b” text=”Barcelona” text_color=”#b7b7b7″ text_left_padding=”43″]

[mkd_icon icon_pack="linear_icons" linear_icon="lnr-pointer-right" size="mkd-icon-small" custom_size="34" type="normal" icon_animation="" icon_color="#e7077b" hover_icon_color="#8bc0df" margin="12px 0 0 0"]
Síguenos
[vc_empty_space height="3px"] [mkd_icon icon_pack="font_elegant" fe_icon="social_facebook" size="mkd-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="18" icon_animation="" link="https://www.facebook.com/MyDentiss" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_width="0" background_color="#b7b7b7" hover_icon_color="#ffffff" hover_background_color="#8bc0df" margin="0 10px 0 0"] [mkd_icon icon_pack="font_elegant" fe_icon="social_linkedin" size="mkd-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="18" icon_animation="" link="https://www.linkedin.com/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_width="0" background_color="#b7b7b7" hover_icon_color="#ffffff" hover_background_color="#8bc0df" margin="0 10px 0 0"] [mkd_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-instagram" size="mkd-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="18" icon_animation="" link="https://www.instagram.com/clinica_mydentiss/" target="_blank" icon_color="#ffffff" border_width="0" background_color="#b7b7b7" hover_icon_color="#ffffff" hover_background_color="#8bc0df" margin="0 0 0 0"]

Avís legal i política de privacitat

Dades generals

VIU SOMRIUEN, SL con domicilio en:
Av. Diagonal, 162, Barcelona 08018
Mail: clinica@mydentiss.es
Teléfono: 93 303 67 24
CIF: B65458663

Posa a la seva disposició al seu lloc web www.mydentiss.es la informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes, i serveis que realitza la clínica dental.

Condicions d’accés i ús

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web.

No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web de www.mydentiss.es implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i la normativa legal aplicable en aquesta matèria.

responsabilitats

VIU SOMRIENT, S.L no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou de tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, VIU SOMRIENT, S.L es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

També es reserva el dret a limitar o impedir l’accés al seu web quan sorgeixin dificultats tècniques per fets o circumstàncies alienes a la clínica dental que disminueixin o anul·lin els nivells de seguretat adoptats per a l’adequat funcionament del web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del lloc web es troben protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial. La reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix d’una prèvia autorització expressa i per escrit per part del prestador. En cas contrari s’estaria cometent un il·lícit en vulnerar el dret de propietat intel·lectual o industrial d’autor.

La informació o consells que ens trobem a la web de VIU SOMRIENT, SL. són únicament de caràcter orientatiu, de manera que la clínica queda exempta de qualsevol responsabilitat derivada de la falta d’exactitud o efectivitat en aquesta informació o consells.

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Barcelona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Política de privacitat

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni podran ser incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de VIU SOMRIENT, SL. Igualment s’han instal·lant i implantant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles.

Les dades de caràcter personal seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, tramitar comandes, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica.

L’usuari haurà d’omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l’emplenament dels formularis amb dades falses, incompletes o no actualitzades.

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació haurà de dirigir-se a clinica@mydentiss.es.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.