+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

My dentiss Descobreix per tu mateix
la nostra clínica a Barcelona
LA TEVA PRIMERA VISITA GRATUÏTA AQUÍ

My Dentiss

LA TEVA CLÍNICA DENTAL A BARCELONA

On teu somriure és el més important. A My Dentiss treballem per oferir als nostres pacients tractaments personalitzats i d’alta qualitat. Som la teva clínica dental de confiança a Barcelona

Professionals altament qualificats

EL TEU DENTISTA A BARCELONA

El nostre equip, un grup de professionals i dentistes formats en totes les àrees de l’odontologia. La nostra prioritat, el tracte amb el pacient. Trobaràs un grup de dentistes a Barcelona multidiciplinars i especialitzats en cada àmbit.

Perquè la nostra prioritat ets tu

SERVEI D’URGÈNCIES

Una clínica dental altament equipada amb equips d’última gerenació, amb un horari adaptat a qualsevol urgència que pugui sorgir als nostres pacients

Tractaments dentals

El nostre objectiu a My Dentiss, és oferir als pacients una millor funcionalitat bucal, combinant les tècniques amb l'última tecnologia en estètica dental.

Blanquejament dental Philips Zoom

El blanquejament dental Philips Zoom és la tècnica líder en el sector i és mínimament invasiva pel teu somriure. Descobreix-la a MyDentiss

VEURE MÉS
Pròtesis dentals

Les pròtesis dentals permeten reposar les peces dentals perdudes. Quan s'ha de reconstruir tota l'arcada dentària, parlem de rehabilitació oral. Això passa quan falta una gran quantitat de peces.

VEURE MÉS
Endodòncia

L'endodòncia és un tractament centrat en conservar dents que, d'una altra manera, s'haurien d'extreure. L'endodòncia es realitza quan la polpa, la part més interna de la dent, està molt danyada.

VEURE MÉS
Implants dentals

Els implants dentals substitueixen l'espai provocat per la pèrdua d'una o diverses dents. Aquest espai s'ha de substituir, perquè pot provocar el desplaçament de les altres dents.

VEURE MÉS
Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia dedicada a corregir la mala posició de les dents. L'ortodòncia no només té finalitats estètiques. També soluciona problemes de masticació o d'apinyament.

VEURE MÉS
Periodòncia

La peridoncia és l'especialitat de l'odontologia que tracta els teixits que suporten la dent. Parlem de la geniva, l'os alveolar i el lligament periodontal.

VEURE MÉS
Estètica dental

A MyDentiss sabemque avui dia és important lluir un somriure bonic i atractiu. Somriure amb tranquil·litat i naturalitat genera una bona impressió en els altres i ens aporta seguretat.

VEURE MÉS
Odontopediatria

L'odontopediatria és una branca de l'odontologia especialitzada en tractar els nens. Se centra en trobar anomalies en la posició de les seves dents. També en detectar problemes bucodentals.

VEURE MÉS
Cirurgia bucal

La cirurgia bucal és una especialitat de l'odontologia que s'encarrega de detectar i tractar malalties quirúrgicament. És una solució efectiva per a diverses malalties bucodentals.

VEURE MÉS

Consells i últimes notícies

Et convidem a que coneguis una mica més sobre el món de l'odontologia. La nostra obsessió és ajudar als nostres pacients a que obtinguin una vida més saludable.

5 raons

per les quals triar My Dentiss

Dentistes de qualitat
A BARCELONA
TRACTE PERSONALITZAT
PREUS
TECNOLOGIA
 • Dentistes seleccionats a Barcelona

  PROFESSIONALS I DENTISTES ALTAMENT QUALIFICATS

  Per poder brindar-li la millor solució al seu cas, a MyDentiss hem format un equip estable de dentistes, auxiliars i higienistes altament qualificats.
  La nostra professió ha evolucionat de forma constant en els darrers anys, i s’imposa el tractament de cada tipus de patologia mitjançant especialistes.

  Learn More

 • La teva clínica dental a Barcelona

  UNA ClÍNICA CREADA A SI MATEIXA. NO SOM UNA FRANQUÍCIA I BUSQUEM L’EXCEL·LÈNCIA ALS NOSTRES TRACTAMENTS

  Els col·laboradors i dentistes de MyDentiss, marquen la diferència!
  Som experts en canviar l’experiència d’anar al dentista, reconeguts per oferir un tracte empàtic i professional als nostres pacients, que se senten entesos i plenament atesos.
  Som una gran família i creiem que la gent feliç produeix resultats esplèndids, i aquesta és la nostra filosofia.

  Learn More

 • CADA PACIENT TÉ UNES NECESSITATS DIFERENTS

  SOLUCIONS I PLANS DE TRACTAMENT PERSONALITZATS

  Cada tractament dental d’alta qualitat que realitzem a un pacient es basa en l’estudi clínic exhaustiu. Després d’analitzar cada cas en concret, oferim les alternatives més idònies perquè el nostre pacient compleixi amb les seves expectatives.

  Learn More

 • a

  QUALITAT A PREU DE MERCAT

  PREUS ASSEQUIBLES I FACILITATS DE PAGAMENT

  La primera visita a My dentiss és gratuïta, farem un diagnòstic 100% personalitzat i un pressupost sense compromís, amb preus adaptats a la teva butxaca. Oferim facilitats de pagament a més de la possibiltat de poder finançar els teus tractaments sense interessos.

  Learn More

 • a

  INSTAL·LACIONS I TENCOLOGIA

  INSTAL·LACIONS D’ÚLTIMA TECNOLOGIA

  En un ambient còmode i relaxat, la nostra clínica dental a Barcelona, compta amb tecnologia d’avantguarda per tractar amb la màxima precisió als nostres pacients.

  Learn More

Dentistes My dentiss

Els col·laboradors i dentistes de MyDentiss, marquen la diferència!
Som una gran família i creiem que la gent feliç produeix resultats esplèndids, i aquesta és la nostra filosofia.

Dr. Jordi Pàmies
Cirujano y periodoncista
Dra. Isabel Moreno
Odontóloga general
Mary
Higienista
Zuleyka
Coordinadora Médica  He llegit i accepto l'Avís legal i la Política de privacitat del web

  L’opinió dels nostres pacients

  Yerik Tavarez
  Yerik Tavarez
  16:11 13 Jul 22
  Servicio muy bueno
  Pablo Mascotti
  Pablo Mascotti
  10:58 23 Jun 22
  Sergio Sanchez
  Sergio Sanchez
  15:49 22 Jun 22
  Manuel Aguilar Murillo
  Manuel Aguilar Murillo
  11:48 21 Jun 22
  Me solucionaron el problema. Muy satisfechoMuchas gracias equipo
  Ricard Martinez
  Ricard Martinez
  09:46 09 Jun 22
  Mi experiencia con Jordi Pamies y todo su equipo no puede ser mejor, nunca he tenido ningún problema y siempre he salido satisfecho, gracias
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.