+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Blanquejament dental

Blanquejament dental Barcelona

Blanquejament dental Philips Zoom

A MyDentiss sabem la importància d’un somriure sa, bonic i radiant en la imatge personal. Per això apostem per la innovació i treballem amb les tècniques més avançades en odontologia estètica, que garanteixen la màxima qualitat. Per oferir un somriure blanc i perfecte, treballem amb la tècnica de blanquejament líder als Estats Units: el blanquejament dental d’última generació.

En què consisteix aquest tipus de blanquejament? Mitjançant la llum Philips Zoom, es projecta una llum blava que elimina les taques de la superfície dental. Apliquem a les dents el gel blanquejador, que conté peròxid d’hidrogen i s’activa en contacte amb la llum blava que emet la llum.

El blanquejament dental de Philips Zoom, líder en el sector, és una tècnica mínimament invasiva per a les dents, i permet obtenir un somriure més radiant de forma ràpida, segura, còmoda i sense dolor. Si vols aconseguir un somriure més bonic i brillant, no dubtis en demanar més informació. A MyDentiss realitzarem un estudi personalitzat per adaptar la tècnica de blanquejament a les necessitats del teu somriure.

Avantatges del Blanquejament dental Philips Zoom

Més ràpid
  • La llum que emet la llum és més intensa i accelera el procés, sense comprometre la salut de les dents i les genives.
  • Dents blancs després d’una sola sessió de 45 minuts.
Més segur
  • Com que es tracte de llum i no làser, la dent no pateix canvis de temperatura, eliminant qualsevol efecte posterior al tractament.
  • La intensitat de la llum es pot regular per assegurar que aquells pacients amb les dents sensibles tinguin una experiència agradable.
Resultats que duren
  • Aconseguim rebaixar entre 4 i 8 tons el color de les teves dents, un resultat més visible i que dura més temps.
  • Resultats que perduren en el temps, sempre que es minimitzi el consum d’aliments que continguin colorants, el tabac i el cafè.
Blanquejament dental a casa
  • Zoom DayWhite i NiteWhite, ofereixen els mateixos resultats blanquejant les dents còmodament a casa.
  • Els únics blanquejadors a casa del mercat amb ACP (fosfat de calci amorf) que a més de blanquejar les dents, redueix la sensibilitat dental.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.