+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Endodòncia

My dentiss  >  Endodòncia

Endodòncia Barcelona

L’endodòncia és un tractament centrat en conservar una dent que, d’altra manera, hauria de de ser extreta. L’endodòncia es realitza quan la polpa, la part més interna de la dent, està molt danyada. Un exemple comú d’endodòncia és per solucionar la càries avançada. En aquestes fases, la càries contamina el nervi mitjançant bacteris. La endodòncia neteja el nervi i s’omple de nou.

Les causes per arribar a l’endodòncia són molt diverses. Les més freqüents són les següents:

  • Càries que ha envaït la polpa o està a prop i ja l’ha contaminat.
  • Traumatismes i dents fissurades.
  • Sobrecàrrega oclusal.
  • Abrasions dentals.

Els símptomes més freqüents són sensibilitat dental i un dolor intens. En alguns casos fins i tot moviment de les peces dentals. A MyDentiss apliquem el procediment més efectiu d’endodòncia:

  1. Eliminem el teixit pulpar contaminat. En aquest teixit es troben els nervis danyats.
  2. Vam desinfectar els conductes on es trobava el nervi. Després, el segellem. En MyDentiss apliquem les tècniques més avançades, com el sistema de farciment termoplàstic. Aquesta tècnica redueix el temps de l’endodòncia. A més garanteix uns bons resultats.
  3. Omplim els conductes amb un material inert i biocompatible.
  4. Restaurem la peça intervinguda per tornar-la seva forma i aspecte normal.

Els resultats d’una endodòncia a MyDentiss són unes dents restaurades i naturals. Així, podràs tractar la dent afectada igual que qualsevol altra peça dental. A més, quedarà protegit enfront de possibles fractures.

A MyDentiss l’endodòncia és un procés sense dolor. Després de la intervenció pot sorgir una petita irritació, però, sol desaparèixer en un màxim de tres dies. Gràcies a les nostres tècniques podràs salvar les dents naturals sense comprometre la seva estètica ni la seva funcionalitat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.