+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Estètica Dental Barcelona

My dentiss  >  Estètica Dental Barcelona

Estètica dental Barcelona

L'estètica dental s'ocupa de corregir problemes bucodentals per mantenir una bona imatge i harmonia

A MyDentiss sabem que avui dia és molt important lluir un somriure bonic i atractiu. Somriure amb tranquil·litat i naturalitat genera una bona impressió en els altres i ens aporta seguretat. No sentir-nos satisfets amb el nostre somriure pot tancar moltes portes. Per això, a més d’una boca sana boca sana, volem que el teu somriure llueixi espectacular. Aquest és el principal objectiu de l’estètica dental.

Hi ha diversos factors que condicionen el somriure: La forma i alineació de les dents, els espais entre elles, el seu color… Un somriure radiant no només està format per les dents visibles quan riem. També està format per la resta de peces dentals i per unes genives sanes. Els defectes d’altres parts del nostre somriure poden ser visibles des de diferents angles. A MyDentiss ens ocuparem que el teu somriure llueixi espectacular des de tots els punts de vista.

A MyDentiss també treballem per no comprometre la funcionalitat de la teva boca. És tan important lluir un somriure bonic, però també poder mossegar i mastegar correctament. Per aconseguir-ho, apliquem tractaments d’estètica dental indolors i que en molts casos es realitzen en una única sessió.

En estètica dental, un dels tractaments més destacats és el blanquejament. En MyDentiss realitzem la tècnica de blanquejament dental líder al mercat: el Blanquejament Dental Philips Zoom. També destaquen el recontornejat incisiu i l’aplicació de corones o carilles de porcellana i zicorni. Fins i tot realitzem tractaments d’estètica dental més complexos, com el redisseny complet del somriure. Si et falten peces naturals, també podem adaptar els nostres tractaments d’estètica dental al teu somriure.

A MyDentiss trobaràs un servei totalment personalitzat. Cada tractament és diferent, perquè cada pacient ho és. Un somriure perfecte pot donar un gir radical a la nostra imatge. A MyDentiss treballem perquè puguis somriure sense cap complex.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.