+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Implants dentals Barcelona

My dentiss  >  Implants dentals Barcelona

Implants dentals Barcelona

Els implants dentals substitueixen l'espai provocat per la pèrdua d'una o diverses dents.

Els implants dentals substitueixen l’espai provocat per la pèrdua d’una o diverses dents. Aquest espai ha de substituir-se, perquè provoca el desplaçament dels altres dents. També comporta problemes en la masticació i la mossegada. A més, l’absència de dents afavoreix la pèrdua òssia i l’envelliment facial.

Els implants dentals substitueixen l’arrel de les dents naturals. Es tracta de peces de porcellana o metàl·liques que es col·loquen en l’os. Posteriorment, es fixen les dents artificials. D’aquesta manera substituïm la peça perduda sense comprometre ni l’estètica ni la funcionalitat de la teva boca.

Els implants dentals són la solució més estètica i segura per reemplaçar una dent perduda. El seu principal avantatge és que no alteren la resta de dents. Amb MyDentiss, lluiràs una boca d’aspecte uniforme i natural.

La col·locació dels implants dentals passa per tres fases. Després d’estudiar el cas, es realitza la col·locació de l’implant. Després es passa a la fixació, quan l’implant s’uneix a l’os. Aquesta fase requereix un temps determinat. Una mala adaptació de l’implant pot perjudicar la salut bucodental. Després de la integració de l’implant a l’os, es col·loca la pròtesi definitiva.

En MyDentiss treballem amb l’implant nº 1 en el mercat: l’implant Straumann. L’odontologia està en constant evolució i per això creiem que és important comptar amb els últims avenços. En MyDentiss garantim els tractaments i els materials més moderns i innovadors. A més de la millor qualitat tècnica també comptem amb la millor qualitat humana. Disposem d’un gran equip, dirigit pel prestigiós cirurgià Dr. Pàmies.

Straumann és un dels fabricants d’implants dentals més grans del món. Compta amb més de 60 anys d’experiència en el sector. A més de substituir i restaurar dents, també preveu la seva pèrdua. El seu mètode està basat en una alta precisió enginyera i una excel·lència clínica. Això el converteix en un tractament odontològic exclusiu. Cada instrument Straumann està dissenyat sota els majors estàndards de qualitat, per assegurar la seva durada a llarg termini.

A MyDentiss t’oferim aquest producte líder mundial en implantologia. Volem que el teu somriure llueixi perfecte, amb la millor tecnologia disponible al mercat. Podràs somriure, menjar i parlar sense preocupar-te que portes un implant dental.

Tens dubtes?

Com explicar què és un implant dental

Bona manera d’explicar-ho serà comparant un implant dental amb una dent natural: La dent es compon per una part visible en boca, que és la corona, i una no visible, dins de l’os maxil·lar, sota la geniva, la qual anomenem arrel. Quan s’ha perdut una dent, es perd tant la corona com l’arrel. Per reemplaçar aquesta arrel utilitzarem una espècie de cargol, de titani, que col·locarem dins de l’os maxil·lar en un “llit ossi” que nosaltres farem, amb anestèsia local. No produeixen reacció de rebuig i permeten la seva unió a l’os.

Gràcies als implants podem reposar l’absència de peces dentàries, amb una funcionalitat i estètica més gran que amb qualsevol altre sistema, que permetrà als nostres pacients tornar a recuperar totes les funcions de la cavitat oral amb total llibertat.

Cura dels implants dentals

Els implants dentals requereixen una fase inicial de curació, durant la qual es va formant os nou que envoltarà el seu implant dental (de manera imperceptible) la durada de la qual variarà segons la localització de l’implant dental. Un cop aquesta fase s’ha completat, podem entendre que tenim una nova arrel on podrem situar un suport que anomenem pilar, damunt del qual confeccionarem la part visible, és a dir, la corona de la dent. Els implants dentals són solucions estètiques (no es veuran ganxos) molt confortables pel que fa a la funció, i respecten altament les estructures veïnes (no s’ha de tallar les dents i mantenen el volum de l’os). Avui dia és un procediment clínic que forma part de la pràctica diària habitual, amb una taxa d’èxit superior al 95% i amb estudis clínics publicats des de fa més de 2 dècades.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.