+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Odontologia esportiva

My dentiss  >  Odontologia esportiva

Odontologia esportiva

És una àrea amb tradició en la medicina esportiva que busca la salut integral en els esportistes, brindant les eines a l’odontòleg per prevenir, avaluar i tractar les lesions orofacials ocorregudes en l’activitat esportiva i així millorar el seu rendiment esportiu i la seva qualitat de vida.

A MyDentiss seguim unes pautes per a tothom: nens, adolescents i adults que practiquen activitats esportives.

Cada cop és més necessari protegir les estructures dentàries durant les activitats esportives i l’exercici físic, tant en el terreny amateur com professional.

A My Dentiss volem:

Donar solució a les diferents necessitats específiques de cada esportista, aplicada a la seva disciplina concreta.

Realitzem protector bucal maxil·lar a mida. Els protectors bucals són pròtesis que es realitzen sobre models, que són còpia del maxil·lar superior prèvia impressió realitzada per un odontòleg qualificat i el seu equip professional.

Confeccionem protectors amb materials molt flexibles, consistents i higiènics, aconseguint una adherència perfecta a l’anatomia bucal i evitant les dificultats respiratòries a diferència dels protectors Standard, que tenen l’inconvenient de ser més rígids i presentar problemes d’adaptació el que acaba per augmentar el risc de patir majors conseqüències per causa de l’impacte.

Adequadament diagnosticats, dissenyats i fets a mida són essencials en la prevenció de lesions orals i facials. També poden ajudar a esmorteir el cop rebut a la regió facial i reduir el dany produït al cervell i altres parts del cap i el coll.

Al voltant del 10% dels accidents esportius tenen lloc al cap i que la gravetat dels traumatismes depèn, en gran mesura, de l’edat i el tipus de pràctica que es realitzi.

L’acció dels cops sol causar el trencament, pèrdua i fins al desplaçament de les dents superiors, situació que compromet a més de l’estètica, la fonació i la masticació. L’ús de protector evitaria altres traumatismes que afecten la llengua, genives i llavis, també exposats als impactes.

 

 Els protectors s’apliquen:

  • Esports d’alt risc: Arts marcials, Boxa, Futbol, Hoquei, Patí, Ciclisme, rugbi, bàsquet, esquí.
  • Esports de mitjà risc: Equitació, Paracaigudisme, Esquaix, Waterpolo.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.