+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Odontopediatria Barcelona

My dentiss  >  Odontopediatria Barcelona

Odontopediatria Barcelona

L’odontopediatria és una branca de l’odontologia especialitzada en tractar els nens. Se centra en trobar anomalies en la posició seves dents. També en detectar problemes bucodentals. La patologia oral més estesa entre els petits és la càries.

Però la odontopediatria també busca transmetre una bona educació oral. Els nens han d’anar adoptant hàbits d’higiene oral. Per aconseguir-ho, s’explica la importància del raspallat per a la salut dental. També dels col·lutoris i el fluor, per prevenir problemes bucodentals com la càries.

Es recomana que la primera visita a l’odontòleg sigui després del primer any. És important que el nen es vagi familiaritzant amb la consulta. D’aquesta manera s’evita el desenvolupament de fòbia dental, quelcom comú en molts nens. A MyDentiss oferim un servei especialitzat per als teus petits: volem que se sentin com a casa.

Després s’aconsella una visita cada sis mesos. Les revisions periòdiques ajuden a detectar problemes bucodentals. Les dents de llet influeixen en el desenvolupament de les dents definitives. Per això, és molt important tenir-ne cura dia a dia. Desenvolupar problemes en les dents de llet augmenta les possibilitats de tenir problemes més endavant, com la càries o la manca d’espai.

A MyDentiss trobaràs professionals especialitzats en tractar amb nens. La salut bucal dels petits ha d’estar en bones mans, cosa que a MyDentiss tens garantit. El teu petit se sentirà confiat i aconseguirem els millors resultats amb el seu somriure.

Els nostres serveis d'odontopediatria i prevenció es basen en tres pilars:

1) Revisions periòdiques per detectar de forma precoç qualsevol trastorn.

2) Tractaments preventius com neteges, segellat de les fosses i fissures en els queixals, etc.

3) Inculcar bons hàbits com raspallar-se les dents, utilitzar fil dental, col·lutori, etc.

 

Els tractaments preventius no són molestos i en els quals calgui utilitzar anestèsia nostres especialistes coneixen les tècniques adequades perquè aquests siguin indolors.
Suggerim als pares que iniciïn les visites quan el nen és petit d’aquesta manera s’anirà familiaritzant i motivarà positivament pels següents controls.
És molt important que els nens se sentin segurs i sobretot a gust quan assisteixin a visitar al seu dentista, ja que de no ser així poden agafar fòbia al dentista.

Quan hem de començar a educar els fills en la seva salut dental?

Quan el nen compleix 2 anys d’edat, ja han crescut la majoria de les dents i pot començar a raspallar-se les dents amb un raspall infantil de capçal petit amb filaments suaus. És convenient que no s’utilitzi pasta de dents, perquè hi ha un alt risc que l’hi empassi.

Una altra part molt important que els pares han de tenir en compte, és que les dents de llet, s’han de netejar des del començament, perquè encara que siguin temporals, serveixen de referència per als definitius i també tenen un paper primordial en la masticació.

Cal pensar, que la pèrdua d’algun abans d’hora pot afectar al nen amb el temps, ja que pot fer que els restants es desplacin i per tant, que les dents definitives surtin malament alineanados o amb defectes.
És recomanable, que els pares portin els nens al dentista quan aquests compleixin els tres anys d’edat. Després de la primera visita és important seguir una rutina de visites al dentista cada 6-12 mesos.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.