+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Ortodòncia barcelona

My dentiss  >  Ortodòncia barcelona

L'ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia dedicada a corregir la mala posició de les dents.

L’ortodòncia no només té finalitats estètiques. També soluciona problemes de masticació o de apinyament. Si bé se sol realitzar en l’adolescència, és factible a qualsevol edat.

Les dents tenen una mala posició per diverses causes. Hàbits com mantenir el xumet fins a certes edats provoquen la manca d’espai. També la pèrdua d’un o diversos dents, per cops o malalties bucodentals. A més, la genètica és un altre factor a tenir en compte. Mitjançant l’ortodòncia, les dents es desplacen cap a la seva posició correcta. Això corregeix la mossegada i millora l’aspecte de les dents. L’ortodòncia també millora la salut i la higiene dental.

Hi ha diversos tipus d’ortodòncia. Els aparells poden ser fixos o removibles, segons les necessitats de cada pacient. Per correccions lleus es recomanen els aparells removibles. Els aparells fixos s’apliquen en casos més severs. Tots dos són vàlids per corregir la posició de les dents. També hi ha tractaments d’ortodòncia estètica. Són l’ortodòncia invisible o l’ortodòncia lingual. A MyDentiss, estudiarem el teu cas per decidir quin aparell és el més indicat per a tu.

Durant l’ortodòncia, la higiene és molt important. A més es recomana evitar aliments molt durs i enganxosos, que poden danyar els aparells.

Després de retirar els aparells no acaba el tractament d’ortodòncia. Es passa a la fase de retenció, basada en l’ús dels retenidors. És fonamental portar els retenidors el temps que indiqui l’odontòleg. D’aquesta manera es mantenen els resultats aconseguits amb l’ortodòncia.

L’ortodòncia ha experimentat una gran evolució. A MyDentiss t’oferim els tractaments més nous, sense oblidar els més clàssics. Volem aconseguir uns resultats excel·lents i a llarg termini. Per a això, disposem de la tecnologia més avançada.

A MyDentiss estudiarem el teu cas com si es tractés del nostre. Tindràs un tractament completament personalitzat, per aconseguir un somriure perfecte.

Com es col·loca una ortodòncia amb brackets

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.