+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Pròtesis dentals Barcelona

My dentiss  >  Pròtesis dentals Barcelona

Pròtesis dental Barcelona

La pròtesi dental permet reposar les peces dentals absents. En casos en què s’ha de reconstruir tota l’arcada dentària, parlem de rehabilitació oral. Això passa quan falta una gran quantitat de peces. La rehabilitació oral permet recuperar la relació entre els maxil·lars.

A MyDentiss comptem amb odontòlegs especialistes en pròtesis dentals per rehabilitar la teva boca. Cada pròtesi dental està dissenyada a la teva mida, per garantir els millors resultats.

Hi ha dos tipus de pròtesis dentals: fixes i removibles. La pròtesi dental fixa requereix una col·locació prèvia d’implants en l’os maxil·lar. En canvi, la pròtesi dental removible es pot extreure. Normalment es retira a la nit per netejar-la i després es fixa amb adhesius.

Amb la pròtesi dental podràs fer vida normal, sense perdre l’estètica ni la funcionalitat de la teva boca. No obstant això, la pròtesi requereix un procés d’adaptació. Una mala adaptació provoca dolors i dificultats en la parla. Per evitar-ho es recomana evitar aliments durs i acudir a l’odontòleg regularment. La pròtesi dental removible tendeix a adaptar-se amb més rapidesa que la fixa.

A MyDentiss disposem de pròtesis elaborades amb els millors materials del mercat. Entre d’altres materials tenim pròtesis de titani, or, zirconi o aliatges precioses. Mitjançant una anàlisi dental i facial es decideix què pròtesi dental és la més adequada.

El nostre objectiu és que trobis la pròtesi dental que necessites. Sabem que un somriure bonic és molt important per sentir-te bé. Per això, treballem per aconseguir la pròtesi dental més ajustada a la teva boca.

Otros tratamientos

Estética dental

En MyDentiss sabemos lo importante que es hoy en día lucir una sonrisa bonita y atractiva. Sonreír con tranquilidad y naturalidad genera una buena impresión en los demás y nos aporta seguridad.

VER MÁS
Implantes dentales

Los implantes dentales sustituyen el espacio provocado por la pérdida de uno o varios dientes. Este espacio debe sustituirse, porque provoca el desplazamiento de los otros dientes.

VER MÁS
Cirugia bucal

La cirugía bucal es una especialidad de la odontología que se encarga de detectar y tratar enfermedades quirúrgicamente. Es una solución efectiva para diversas enfermedades bucodentales.

VER MÁS
Endodoncia

La endodoncia es un tratamiento centrado en conservar el diente. De otro modo, el diente debería ser extraído. La endodoncia se realiza cuando la pulpa, la parte más interna del diente, está muy dañada.

VER MÁS
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.