+34 93 303 67 24

clinica@mydentiss.es

Av. Diagonal, 162

Barcelona

Síguenos

Tractaments

My dentiss  >  Tractaments

Tractaments dentals

El nostre objectiu a My dentiss, és dotar els pacients d'una millor funcionalitat bucal, combinant les tècniques amb l'última tecnologia en estètica dental.

Estètica dental

A MyDentiss sabem que avui dia és important lluir un somriure bonic i atractiu. Somriure amb tranquil·litat i naturalitat genera una bona impressió en els altres i ens aporta seguretat.

VEURE MÉS
Pròtesis dentals

Les pròtesis dentals permeten reposar les peces dentals perdudes. Quan s'ha de reconstruir tota l'arcada dentària, parlem de rehabilitació oral. Això passa quan falta una gran quantitat de peces.

VEURE MÉS
Endodòncia

L'endodòncia és un tractament centrat en conservar dents que, d'una altra manera, s'haurien d'extreure. L'endodòncia es realitza quan la polpa, la part més interna de la dent, està molt danyada.

VEURE MÉS
PRGF

L'última tecnologia en regeneració òssia i connectivitat tova de teixits: El Plasma Ric en Factors de Creixement.

VEURE MÉS
Implants dentals

Els implants dentals substitueixen l'espai provocat per la pèrdua d'una o diverses dents. Aquest espai s'ha de substituir, perquè pot provocar el desplaçament de les altres dents.

VEURE MÉS
Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia dedicada a corregir la mala posició de les dents. L'ortodòncia no només té finalitats estètiques. També soluciona problemes de masticació o d'apinyament.

VEURE MÉS
Periodòncia

La peridoncia és l'especialitat de l'odontologia que tracta els teixits que suporten la dent. Parlem de la geniva, l'os alveolar i el lligament periodontal.

VEURE MÉS
Odontologia esportiva

Cerca la salut integral en els esportistes, oferint les eines a l'odontòleg per prevenir, avaluar i tractar les lesions.

VEURE MÉS
Cirurgia bucal

La cirurgia bucal és una especialitat de l'odontologia que s'encarrega de detectar i tractar malalties quirúrgicament. És una solució efectiva per a diverses malalties bucodentals.

VEURE MÉS
Odontopediatria

L'odontopediatria és una branca de l'odontologia especialitzada en tractar els nens. Se centra en trobar anomalies en la posició de les seves dents. També en detectar problemes bucodentals.

VEURE MÉS
ATM y Bruxisme

El bruxisme consisteix en l'hàbit de prémer i / o fregar les dents. Pot passar durant el dia o la nit, mentre dormim. En ambdós casos sol ser un acte involuntari per tant no parlem de prevenció, sinó de tractament precoç.

VEURE MÉS

BLANQUEJAMENT DENTAL PHILIPS ZOOM

El blanquejament més avançat, líder al mercat, amb els resultats menys invasius per al teu somriure 

DESCOBREIX-LO ARA!

Els nostres pacients opinen

El tracte familiar. Qualitat humana. Bona qualitat / preu i professionalitat

El tracte del Dr. Pàmies i de tot l'equip ha estat molt cordial. Des de la primera visita amb el doctor. en la qual em va explicar en què consistiria el procés de l'implant, vaig tenir una bona impressió de professionalitat. El resultat final, un treball excel·lent. Estic francament contenta. Gràcies Jordi!

Tracte humà immillorable. Fins al dia d'avui no he tingut cap problema amb les dues cirurgies que m'ha fet. M'ha solucionat el problema que tenia. Si hagués de recomanar-ho no tindria cap problema.

M'he quedat encantat al barri són molt coneguts. L'atenció excel·lent i els preus assequibles amb la qualitat que posen. Tenen molt bon rotllo tots

El nostre equip

Un equip format, amb àmplia experiència per treure't un somriure

Conèixer-los
Tractaments dentals

Descobreix què podem fer per tu

Veure més
On trobar-nos

Vine a veure'ns, demana la teva primera visita gratuïta

Contacta
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.